Most na Soči, Slovenia

Mirna plovba po smaragdni reki Soči

Čudoviti razgledi, hladna pijača in dobra hrana. Vaši otroci, vnuki si bodo nataknili kapitansko kapo, namesto kapitana “vozili” ladjo, trobili z ladijsko sireno in s sonarjem merili globino jezera. 

Obvestilo:

Z dnevi odprtih vrat 12., 13., 14., in 15. oktobra smo zaključili letošnjo sezono. Toplo se zahvaljujemo številnim obiskovalcem in poslovnim partnerjem, ki ste nas v teh dneh obiskali.

Sezono 2018 bomo predvidoma pričeli v aprilu, vendar je pričetek odvisen od prenove mostu čez Sočo na Mostu na Soči, kar je bil tudi vzrok za nekoliko zgodnejši zaključek sezone.

 

Ladja Lucija na dveh ločenih palubah sprejme 108 potnikov

Med palubama so službeni prostori: ladijska kuhinja, bar, komandni most in štirje WC – ji. Med mirno plovbo (ladja Lucija se med plovbo ne nagiba ali ziba) bo kapitan poskrbel za vaše dobro počutje. Čudovita, nedotaknjena narava, bistra jezerska voda in brezštevilne jezerske ptice že same po sebi vabijo na jezero Most na Soči, zgodbe in legende kapitana Deana pa dajejo plovbi še poseben čar. Ob lepem vremenu boste uživali na osončenih palubah, če pa bo dež ali hladno vreme, bodo mornarji zaprli okna. Plovba je možna v vsakem vremenu, razen v primeru orkanske burje.

Informacije in rezervacije

Za rezervacije in informacije pokličite na na 031 698 561 ali 05 38 81 305 ali pa nam pošljite email sporočilo: [email protected].

Med tednom rezervacija ni potrebna, priporočamo pa jo za soboto in nedeljo ob 11.00, 12.30 in 13.45 uri, s tem, da rezervacija velja, če jo naredite vsaj 48 ur pred plovbo in vam jo potrdimo!

 

Kaj o nas pravijo drugi?

Brezplačne otroške vozovnice

Dragi  otroci!

Vabim vas na super zabavno plovbo z ladjo Lucija po jezeru na Mostu na Soči. Med plovbo mi boste pomagali voziti ladjo, meriti globino jezera, trobiti z ladijsko trombo in početi še cel kup drugih mornarskih opravil. Da se vam za pomoč zahvalim že vnaprej, vam ponujam, da natisnete brezplačno vozovnico za ladjo, ki pa bo veljala samo v primeru, če mi boste na drugo stran lista narisali risbico. Pri tiskanju vozovnice (klikni na sliko in natisni) vam lahko pomagajo starši, stari starši, sorodniki, ki vas morajo na izletu na ladjo tudi spremljati, risbico pa morate narisati sami.

Vaše risbice bodo razstavljene na ladji Lucija.

Lep pozdrav in mirno morje vam želim!
Kapt. Dean Fon Mervič