Most na Soči, Slovenia

Cenik vozovnic

Pristanišče ladje Lucija je približno na sredini plovnega dela jezera. Ladja pluje na krožno vožnjo izmenično na južni del jezera (plovba traja cca 1 uro), pristane, potniki se izkrcajo in vkrcajo in nato na severni del jezera (plovba traja cca 1 uro).Vozovnica velja za enourno panoramsko vožnjo v smeri jug ali sever, če pa naročite kosilo lahko plujete na oba dela jezera (cca dve uri in pol) za ceno ene vozovnice. Zaradi velikega povpraševanja in zaradi zapletov, ker nismo mogli ugoditi željam po podaljšanju plovbe še za eno uro, ker so bile mize za naslednjo plovbo že rezervirane, letos ponujamo tudi Posebno vozovnico. Za nakup ali uporabo že kupljene POSEBNE VOZOVNICE se morajo potniki vkrcati najkasneje na predzadnjo dnevno plovbo! Na zadnji dnevni plovbi ni mogoče kupiti, niti izkoristiti ugodnosti kupljene Posebne vozovnice! Glej vozni red plovbe!

Individualni potniki

Vozovnice za enourno panoramsko plovbo:

Odrasli
7,00 €
Otroci mlajši od deset let
3,5 €
Otroci mlajši od treh let
0,0 €

Posebna vozovnica:

Dve uri in pol plovbe + aperitiv + kava + sladoled

18,50€

Za nakup ali uporabo že kupljene POSEBNE VOZOVNICE se morajo potniki vkrcati najkasneje na predzadnjo dnevno plovbo! Na zadnji dnevni plovbi ni mogoče kupiti, niti izkoristiti ugodnosti kupljene Posebne vozovnice! Glej vozni red plovbe!

 

Skupine 20 in več potnikov z najavo

Odrasli
6,00 €
Otroci mlajši od deset let
3,5 €
Otroci mlajši od treh let
0 €

Z rezervacijo si skupine rezervirajo prostor in pridobijo pravico, da so vkrcane pred drugimi ter da, če je to možno, plujejo tudi v času izven urnika plovb.